Barão de Vilar 20 Years old Port (1 fles)

De port heeft een fluweelzachte textuur met een intense complexe neus. Uitbundige geur van fruit, met tinten van karamel en vanille. Krachtige en rijke smaak, met veel indrukken van karamel, vanille en rozijnen. Heerlijke lange afdronk, met veel zoete en warme impressies. Deze port past perfect bij een heerlijke dessert en is absoluut een mooie afsluiter van een gezellig diner.

Prix normal 52,50 Prix spécial 39,99
Votre réduction
En stock. Pour toute commande passée un jour ouvré avant 14:00, vous serez livré le lendemain
coffrets
Sauvegarder
  • Livraison gratuite à partir de 35 €
  • Retour gratuit
  • Satisfait ou remboursé
Contenu du coffret
Specifications
Commentaires
Contenu du coffret
Specifications
typePorto
PaysPortugal
CépageTinta Barroca
RégionDouro
La teneur en alcool20.00 %
Température de service16-18 °C
A boire à partir deDéjà buvable
A boire avant2030
AllergènesContient des sulfites
FermetureBouchon
EAN8719418006680
Réf.3189602
Commentaires
Barão-de-Vilar-20-Years-old-Port-(1-fles)
Deze prachtige oude Tawny port heeft maar liefst 20 jaar geduldig gerijpt in doorgewinterde eiken vaten.

Deze prachtige oude Tawny port heeft maar liefst 20 jaar geduldig gerijpt in doorgewinterde eiken vaten. Niet voor niets is deze weelderige port met vele medailles bekroond. Deze Tawny grootheid in huis qua smaak wat je van een klassieke en gerijpte port verwacht. Ook nog eens gepresenteerd in een prachtige statige fles is dit voor de echte port liefhebbers een absolute must.

Familiebedrijf Barão de Vilar

Barão (Baron) de Vilar is een oude titel die in 1828 werd verleend aan de families Kopke en van Zeller. Beide families zijn zeer belangrijk geweest voor hun rol in de handel in Portwijnen en worden dan ook gezien als de grondleggers van de portmarkt. In 1996 besloot de huidige Baron, Fernando van Zeller, om de titel te laten registreren voor portwijn om zo de familie-traditie te handhaven en zo ontstond het huis Barão de Vilar.

De familie Zeller heeft al sinds de 17e eeuw haar wortelen verbonden aan de wijn- en porthandel. De familie heeft een 14 generaties tellende kennis van de het maken van de mooiste soorten port. Door de uitstekende kennis die de familie in decennia heeft vergaard, zijn ze in staat de topkwaliteit port te maken die vaak vele jaren op vat hebben gerijpt.

Back to top