2017 | Chili

Indomita Pasion Reserva - Cabernet Sauvignon

Pure et accessible : telles sont les caractéristiques qui ont été attribuées à la gamme Pasion par Roberto Carranca, du célèbre domaine chilien Viña Indomita. Grâce au climat unique, à une sélection minutieuse des raisins et à l’utilisation subtile de fûts en chêne, ces vins ont réussi à développer un caractère chaleureux et reconnaissable. Ce sont des vins chilien d’exception débordant de fruit juteux.

Prix normal 11,98 Prix spécial 5,99
Votre réduction
Épuisé
  • Livraison gratuite à partir de 35 €
  • Retour gratuit
  • Satisfait ou remboursé
Cépage: Cabernet Sauvignon
Goût: Souple et rond Plus à propos du goût
Note de dégustation
Plats
Specifications
Commentaires
Note de dégustation

Élégant Reserva Cabernet Sauvignon chilien

Zeer donker intens rood van kleur met nog wat paars. Uitbundige, ronde geur met nuances van rijp rood fruit. Een rijpe, geconcentreerde, complexe en elegante wijn. Een perfecte symfonie van zwarte bessen, roomboterbabbelaars, kokos en rijpe rode bessen aroma's. Lange, evenwichtige afdronk, krachtig, fruitig en zoet-kruidig.
Plats
Specifications
NomIndomita Pasion Reserva - Cabernet Sauvignon
typeVin Rouge
PaysChili
CépageCabernet Sauvignon
GoûtSouple et rond
Millésime2017
La teneur en alcool13.50
Température de service17
PlatsRed Meat
A boire à partir deDéjà buvable
A boire avant2022
AllergènesContient des sulfites
FermetureCork
EAN7809620000000
Réf.644397
Commentaires
Indomita-Pasion-Reserva---Cabernet-Sauvignon
Over Indomita

Viña Indomita is een modern Chileens wijnbedrijf met wijngaarden in de beste gebieden van Chili. Indomita's wijnmaker, Roberto Carranca, staat internationaal hoog aangeschreven. Roberto maakt zijn wijnen met de beste druiven van Chili en liefde voor de wijn. Daarnaast experimenteert hij regelmatig met nieuwe druivensoorten en langdurige houtrijping.

In de schitterende moderne bodega, die prominent is gebouwd op een afgetopte berg, bevindt zich een "state of the art" vinificatiecentrum en een reusachtige wijnkelder waar de wijnen liggen te rusten. De kelder is uitgehouwen in de berg waarop de bodega is gebouwd. Dit zorgt voor een ideale temperatuur en luchtvochtigheid.

Maipo Valley

Maipo Valley wordt ook wel het traditionele hart van wijnland Chili genoemd. Grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht zorgen voor complexe wijnen. Met ruim 10000 ha aan wijngaarden heeft de wijnstreek een grote reputatie opgebouwd met zijn rode wijnen. De Bordeaux druiven cabernet sauvignon en de merlot druif zijn in de 19de eeuw aangeplant. De cabernet sauvignon zorgt hier voor rijke soepele wijnen met weelderige aroma’s.

Back to top