Santa Bella

Filtrer par

1 article

par page
Par ordre croissant
  • Finca-Santa-Bella-Cabernet-Sauvignon-
  • Finca-Santa-Bella-Cabernet-Sauvignon-
  Finca Santa Bella Cabernet Sauvignon
  2018 | Argentine

  Ce vin a été élevé dans des conditions parfaites par des viticulteurs chevronnés qui en ont fait cet élégant Cabernet Sauvignon à la saveur pleine et riche. Ce formidable vin rouge nous arrive de la maison Finca Santa Bella. Ses raisins ont poussé à 650 mètres d’altitude, dans le terroir viticole le plus oriental d’Argentine.

  Goût:Léger et fruité
  Cépage:Cabernet Sauvignon
  Satisfait ou remboursé
  9,99
  Épuisé

1 article

par page
Par ordre croissant

Santa Bella

De wijnen van Finca Santa Bella zijn onlangs toegevoegd aan ons assortiment en zijn nu al een van de favorieten van onze klanten! Als u geniet van een stevige en krachtige Argentijnse wijn, dan is Finca Santa Bella absoluut de juiste keuze! Het wijnhuis is gelegen in de regio San Juan. Dit is het meest oostelijk gelegen wijngebied van Argentinië op een hoogte van 650 meter boven de zeespiegel. Op het etiket zien we de kenmerkende ‘bell tower’ terug die ooit op het landgoed stond, maar helaas door uitbreidingen tegen de vlakte moest. Vanwege de gunstige ligging van de wijngaarden tussen drie valleien is het klimaat hier altijd perfect. De San Juan Rivier die door het gebied stroomt is een belangrijke bron van irrigatie en levert zuiver water uit het Andes gebergte, de Tullum valleien en de Pedernal vallei.

Over de wijnmaker

Eduardo Antonio Casademont is gecertificeerd wijnmaker sinds 1985 in zijn geboorteland Argentinië. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in gerenommeerde wijngaarden in heel Argentinië en is al ruim 17 jaar verbonden aan Finca Santa Bella. Eduardo kon hier zijn passie volgen door te werken in een natuurlijke omgeving en door ambachtelijke wijnen te maken. Eduardo gelooft er in dat elke fels die het wijnhuis verlaat een druppel van de Argentijnse cultuur overbrengt.

Back to top