Dit zijn dé zomerwijnen van 2019

Dit zijn dé zomerwijnen van 2019

Zomer: het seizoen van eindeloze parkpicknicks, barbecues, de zon op je gezicht en lange zwoele zomeravonden. Dat alles vraagt natuurlijk om een goed glas wijn. In de zomer drinken we graag frisse, lichte wijnen. Rosé is daarom altijd een goed idee, maar ook rode wijn kan prima gedronken worden in de zomer. Wij zetten onze top 5 zomerwijnen voor je op een rijtje! Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder.

#1: Antica Vigna Pinot Grigio delle Venezie DOC

De Pinot Grigio van Antica Vigna staat dit jaar met vlag en wimpel op nummer 1. Vier het leven als de Italianen met deze heerlijke frisse en levendige wijn, perfect voor een warme zomerse dag. De Pinot Grigio van Antica Vigna zit niet alleen in een prachtige fles maar smaakt ook fantastisch. De absolute nummer 1 van onze zomerwijnen. Een wijn die niet mag ontbreken in je wijnkast!

Proefnotitie: Deze prachtige Pinot Grigio is verpakt in een wonderschone fles. Bij het openen van deze fles komen de geuren van perzik, peer en een vleugje limoen je tegemoet. De smaak zit vol fruitige, bloemige en aromatische tonen. Een schitterende wijn met een al even schitterende afdronk!

Antica vigna wijn Antica vigna wijn
Back to top